mona_about

Hey!

My name is Mona Kuoppamaa (or Mona Bling, as I’m better known in the internet). I’m 24-year-old journalism student and blogger from Espoo, Finland.

Fashion has been my passion (damn I hate the phrase “fashion is my passion”, but it’s so true! I love fashion!) from an early age and in this blog I want to share my excitement for it. I share my own personal style through outfit posts, but also, I want to keep you up to date on what is super trendy in the fashion world. Often I’m not interested in the mainstream trends that you can see on everyone, but I want to bring you the next trend.

So welcome to my blog! If you have any questions or if you want to do a collaboration with me, don’t hesitate to contact me!

xx MONA

* * *

Hei!

Minun nimeni on Mona Kuoppamaa (tai Mona Bling, kuten minut netissä paremmin tunnetaan). Olen 24-vuotias journalismiopiskelija ja bloggaaja Espoosta.

Muoti on ollut intohimoni (hitto että vihaan muuten  fraasia “fashion is my passion”, mutta se on niin totta! Rakastan muotia!) jo nuoresta saakka ja tässä blogissa haluan jakaa innostustani sitä kohtaan. Kerron teille asupostausten muodossa omasta tyylistäni, mutta haluan myös pitää teidät kartalla siitä, mikä on trendikästä muotimaailmassa. En ole yleensä kiinnostunut valloillaan olevista massatrendeistä, vaan haistelen teille sitä seuraavaa trendiä, josta inspiroitua.

Joten tervetuloa blogiini! Jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat tehdä yhteistyötä kanssani, älä epäröi ottaa yhteyttä!

xx MONA