Natalie Dormer, Blake Lively, Sophie Turner,
Jennifer Lawrence, Meghan Trainor, Julia Roberts

I want to do something new to my hair. For Autumn, I’m thinking of going either blonde or ginger… What do you think? I’m currently in between the two and I can’t decide what should I do with the colour! I’m tempted to go full-on ginger, because I have never been a red head – strawberry blond maybe, but not ginger like Game of Thrones star Sophie Turner for example. Gosh, she has such a perfect hair, by the way! On the other hand, it’s been a while since I was a blonde and blonds do have more fun, right? I wouldn’t mind having the hair of Natalie Dormer, my other favourite GOT-star, either. Let me know what you think should be my next hair move!

* * *

Haluan tehdä jotain tukalleni. Mietin, että syksyksi haluaisin värjätä hiukseni joko kunnolla punertavammaksi tai sitten blondaisin hiukseni vaaleammaksi… Mitä mieltä olette? Juuri nyt värini on juurikin punertavan ja blondin välimaastossa enkä osaa päättää mitä haluaisin tehdä hiuksilleni! Houkuttaisi mennä kunnolla punapääksi, koska en ole vielä ikinä kunnolla kokeillut sitä – hiukseni olivat jossain vaiheessa punertavan blondit, mutta en ole ollut koskaan täysin punapää kuten esimerkiksi Game of Thronesin upea Sophie Turner. Ah, hänellä on niin täydellinen tukka! Toisaalta, en ole hetkeen ollut myöskään kunnolla blondi ja blondeillahan on aina hauskempaa, eikö? En pahastuisi, jos tukkani näyttäisi samalta kuin toisen GOT-suosikkinäyttelijäni, Natalie Dormerin, kuontalo. Kertokaa mielipiteenne kommenteissa, mitä mun pitäisi tehdä tukalleni seuraavaksi!

You May Also Like

One comment

Reply

Moi, ihana blogi sulla! Löysin tämän HS:n jutun kautta eli olen ihan uusi lukija ja heti näköjään ryntään kommentoimaan… Mutta sitä vaan että blondiksi vaan! Vaikka sulle varmasti sopii kumpi vain kauniisti. Itse vaan olen täysin kyllästynyt punertaviin sävyihin koska itselläni oli liian kauan punaista ja oranssia ja pinkkiä, ja toisaalta ainakin tietyn sävyisiin punaisiin liitän sellaisen ärsyttävä muija -mielikuvan, en edes tiedä miksi. Mutta etkö tosiaan tiedä kumman itse haluat mieluummin? Mä olen huomannut että usein itse en muka osaa päättää jotain asiaa, isoa tai pientä, mutta oikeasti kuitenkin sisimmässäni tiedän, mihin lopputulokseen haluaisin tulla. Pitää vaan muka ensin vatvoa ja harkita muitakin vaihtoehtoja ja perustella itselleen ja plaa plaa.. nykyään säästän itseäni vatvomiselta ja kuuntelen sitä intuitiota, mitä oikeasti haluan, ilman vatvomista. Tomii useilla elämän aloilla. Mutta mitä vaan teet tukallesi niin varmasti näytät upealta:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.