shadesofblue2
shadesofblue3

shirt VINTAGE / skirt H&M / bag GINA TRICOT / sunglasses THE ROW / shoes CONVERSE

I love theme outfits and the other day I just had to wear all denim outfit, because…well… why the hell not?! I’ve bought so many skirts this summer and this denim one is one of my favourites, definitely.

I was featured in Finland’s biggest newspaper Helsingin Sanomat yesterday. In the interview I talked about my life as a 24-year old transgender woman, feminist and fashion blogger and I was overwhelmed by all the support and all the love I got from you people! My mailbox and Instagram was full of supportive comments. Thank you so much to everyone! <3 My only goal for the interview was to inspire others to live their lives authentically and to remember that you only have one life to live, so make every day count! Thank you Helsingin Sanomat for the feature!

* * *

Rakastan teema-asuja ja tuossa yhtenä päivänä minulle tuli himo pukeutua kokonaan farkkuun, koska…no…miksikäs ei?! Olen ostanut todella monta hametta tänä kesä, mutta tämä farkkuhame on ehdottomasti yksi suosikeistani.

Eilen minusta oli haastattelu Helsingin Sanomissa. Haastattelussa kerroin elämästäni 24-vuotiaana transnaisena, feministinä ja muotibloggaajana ja sain teiltä niin paljon positiivista palautetta jutusta, ettei ole tosikaan! Sähköpostini ja Instagramini täyttyivät eilen ihanista kannustusviesteistä. Kiitos todella paljon kaikille! <3 Ainoa tavoitteeni tuolle HS:n haastattelulle oli inspiroida muita elämään elämäänsä autenttisesti ja muistuttaa, että elämä on liian lyhyt siihen, että ei olisi onnellinen. Eläkää jokainen päivä täysillä! Kiitos Helsingin Sanomat haastattelusta!

You May Also Like

6 comments

Reply

Terveisiä pieneltä tytöltä, joka on suuri fanisi! 🙂

Reply

Terveisiä ja halauksia takaisin! Olen lukenut teidän blogia aikaisemmin jo ja olen todella iloinen, että Magdaleena saa olla sellainen kuin on ja häntä kannustetaan ja autetaan elämässä. Olet todella upea äiti. On myös upeeta, että jo pienet lapset tietävät nykyään mitä transsukupuolisuus on (itse en ollut Magdaleenan ikäisenä yhtä viisas eikä kukaan lähipiirissänikään tiennyt asioista mitään) ja että translapsia kuunnellaan ja heidän identiteettinsä otetaan vakavasti. Toivottavasti hän pystyy tulevaisuudessa halutessaan aloittamaan prosessinsa jo varhain, ettei tarvitse käydä läpi montaa murrosikää, kuten minä ja monet muut transihmiset olemme käyneet läpi. Voin varmuudella sanoa, että jos itse olisin käynyt vain naisen murrosiän läpi enkä ollenkaan miehen murrosikää, se olisi säästänyt paljolta tuskalta ja mielipahalta. Magdaleenalla on edessään todella valoisa tulevaisuus! Kaikkea hyvää teille! <3

Reply

Hei, luin jutun Hesarista ja heti oli pakko tulla lukemaan blogiasi. Olet kaunis ja rohkea nainen, kun uskallat tulla esiin omilla kasvoillasi ja nimelläsi (ja minä tavis en uskalla vilauttaa edes naamaani =D) Tulen jatkossakin kurkkimaan blogiasi, on ihana katsella tyylikkäitä kuvia upeasta naisesta ja kauniista vaatteista. Harmi muuten, että olet poistanut vanhan blogisi, uuden lukemiseen ei nimittäin kauan aikaa vierähtänyt ja olisin jatkanut vanhan parissa… terkuin Ei-Leen / Eedenistä itämaille

Reply

Hei Mona!

Laitoin sinulle viestin Facebookin.

Reply

Kiva löytää blogisi. 🙂 Tsemppiä!

Reply

Minä: “Mona Bling varmaan ottaa evääksi aina hedelmiä tai salaattia…”

Tokaluokkalainen Magdaleena: “Oikeestikko?!? Minäkin aion ottaa tästä lähin evääksi omenan. Käykö äiti banaani? Luuletko, että Mona Bling ottaa evääksi joskus banaanin?”

Minä: “Aivan varmasti ottaa…” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.