tourist2
tourist3

dress MANGO / sunglasses THE ROW / necklace ALIEXPRESS / belt VINTAGE / shoes CONVERSE

Not very typical background for my outfit photos, right?! I took a holiday trip to Bulgaria last week with my boyfriend. We stayed in Sunny Beach and one of the days there we took a bus to Nessebar, which is an ancient town and a local tourist attraction near the resort. These photos have been taken at the remains of the beautiful St. Sophia’s Church, which is more than 1500 years old! The remains of the church are truly breath-taking and being there was like taking a trip back in time (or to the world of Game of Thrones, how ever you want to see it, haha!).

P.S. Happy Pride month everyone, especially to my LGBT-readers!
Helsinki Pride started today, I hope I have time to go to some events this year.

* * *

Ei ihan tyypillinen tausta näissä kuvissa, eihän?! Kävin poikaystäväni kanssa viime viikolla lomamatkalla Sunny Beachilla Bulgariassa ja yhtenä päivänä otimme bussin alle ja kävimme läheisessä Nessebarin kylässä, joka on paikallinen nähtävyys antiikin ajoilta. Nämä kuvat ovat otettu Pyhän Sophian kirkon raunioilla, jotka ovat yli 1500 vuotta vanhat! Kirkon rauniot olivat henkeäsalpaavat ja niiden luona vierailu olikin kuin olisi ottanut aikamatkan kauas menneisyyteen (tai Game of Thronesin maailmaan, miten vain haluaakaan asian nähdä, haha!).

P.S. Hyvää Pride-kuukautta kaikille, mutta erityisesti tietysti LGBT-lukijoilleni!
Helsinki Pride alkoi tänään, toivottavasti minulla on aikaa käydä jossain tapahtumissa tänä vuonna.

You May Also Like

2 comments

Reply

ÄÄÄÄ nytten nimittäin! Oon odottanu ikuisuuden että tuut takaisin bloggaamaan ja tänään bongasin Facebookista sun uusimman postauksen ja voi että nyt on kyllä koko päivä pelastettu! Oot ehdottomasti yks lempparibloggaajistani ollu jo ainakin viimeiset viisi vuotta, ja oikeasti ihanaa että oot taas kuvioissa ja saan nauttia sun blogista ja tyylivinkeistä. Sääli vaan etten huomannut aikasemmin että oot jo mukana mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan!Tsemppiä jatkoon, oon oikeesti niin ilonen haha <3

Reply

Kiitos todella paljon! Ihana kommentti, voi vitsi! <3

Leave a Reply