dress BIK BOK / belt VINTAGE / earrings BALMAIN / boots ALIEXPRESS

hair PAAVO ROSBERG
make up IDA MERIKALLIO

Happy New Year 2017, people! The Holidays are now over and done with and it’s time to start a new chapter. I love New Year because it always feels like a fresh start somehow (let’s not get into all that “New Year, new me” crap, but you know what I mean! Haha!). Lots of exciting things are happening right now. I’m starting an internship in one of my dream work places next week and also there is a new magazine interview of me coming out soon. I’ll tell you more about the magazine feature later!

Loving this dotty dress I found from the sales! Dots are not my thing usually, but I love the western vibes.

* * *

Hyvää uutta vuotta 2017, tyypit! Joulupyhät ovat nyt takana päin ja on aika kääntää uusi sivu. Tykkään tosi paljon uudesta vuodesta sen takia, että se tuntuu aina jotenkin uudelta alulta (tämän enempää ei nyt vajota mihinkään “Uusi vuosi, uusi minä” höpönhöpöön, mutta te tiedätte, mitä tarkoitan! Haha!). Paljon jänniä asioita tapahtuu juuri nyt. Aloitan ensi maanantaina työharjoittelun unelmieni työpaikassa ja minusta on myös tulossa pian uusi lehtijuttu ulos lähiaikoina. Kerron tästä haastattelusta lisää pian!

Kuvissa näkyvä mekko on uusin alelöytöni! Pilkut eivät yleisesti ole ihan se mun juttu, mutta tykkään tämän mekon länkkäriviboista.

You May Also Like

3 comments

Reply

Ihana look, oot niin tyylikäs! 🙂

PS, yritin äsken tulla blogiin sun instan kautta ja suora linkki ei toiminut. Vasta kun otti www:n alusta pois, toimi. En tiiä, onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa, mut aattelin mainita. Niin ja hyvää uutta vuotta! 🙂

Reply

Hei! Voi kiitos! Ihanasti sanottu! <3

Ai niinpä näkyy! Nyt pitäisi toimia. Kiitos kun huomasit!

Reply

Hei, olen melkoisen yllättynyt…kun satuin lukemaan lehtiuutisen sinusta…mutta nostan kyllä hattua sinulle rohkeudestasi! Tuohon ei ihan joka mimmi pysty. Olit nätti ennenkin, mutta nythän sinä suorastaan säteilet. Olet kaunis nainen! Kaikkea hyvää elämässäsi eteenpäin ja tsemppiä parisuhteeseen! 🙂 -ossi- (Riversmouth)

Leave a Reply

Your email address will not be published.